sme.acba.am
Ինչպես սկսել բիզնեսը
Բիզնես ձեվանմուշներ
Բիզնեսի կառավարում
ՖԻՆԱՆՍԱԿԱՆ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒՄ
ՄԱՐԴԿԱՅԻՆ ՌԵՍՈՒՐՍՆԵՐԻ ԿԱՌԱՎԱՐՈՒՄ
ԻՐԱՎԱԿԱՆ ԴԱՇՏ
ԱՊԱՀՈՎԱԳՐՈՒԹՅՈՒՆ
Մարքեթինգ եվ վաճառք
Բիզնեսի թվայնացում
Թվային բիզնես
Ամպային տեխնոլոգիաներ
ՓՄՁ-ների հիմնական ՏՏ պահանջները
Վարդան Եսայան
(0)
0.0

Արդեն 7 տարի է՝ Պարկ Ավենյու հյուրանոցը հատուկ հյուրընկալ ոգով ընդունում է զբոսաշրջիկներ աշխարհի տարբեր վայրերից և ներկայացնում Հայաստանի գեղատեսիլ վայրերը:

Շատ հաջողակ բիզնեսների համար հիմք է հանդիսանում նախասիրությունը կամ հոբբին, որն ունենում ես բիզնեսի նկատմամբ: Իմ բիզնեսի ստեղծումը և հետագա զարգացումը կարելի է դասել նման դեպքերի շարքին:

Մենք մեր հյուրանոցային բիզնեսը սկսել ենք 2009թ-ից: Սկզբում խնդիրներն ու դժվարությունները շատ էին. հատկապես կարելի է նշել այն հանգամանքը, որ տվյալ բիզնեսի ոլորտը ինձ համար նոր էր և անծանոթ:

Ձեռք բերելով աշխատանքային փորձ՝ աստիճանաբար սկսեցինք բարձրանալ դեպի բիզնեսի զարգացումը:

Ինձ համար միջին խավի և բիզնեսի զարգացումը կարևորագույն նպատակներից մեկն է: Եվ չնայած մի շարք դժվարությունների, ես իմ բիզնեսի համար ընտրել եմ բիզնեսի կառավարման պարզ, սակայն միշտ կատարելագործվող մոդել: Մասնակցել եմ տարբեր դասընթացների, որոնց շնորհիվ բարձացվել է մասնագիտական գիտելիքներիս ընդանուր մակարդակը, ծանոթացել եմ նոր գործընկերների հետ և ձեռք են բերվել խնդիրների նոր լուծման եղանակներ:

ԱԿԲԱ-Կրեդիտ Ագրիկոլ Բանկի կողմից կազմակերպված փոքր և միջին բիզնեսների աջակցմանը և զարգացմանը ուղղված դասընթացները ևս նպաստել են և իրենց լուման ունեն «Պարկ Ավենյու» ՍՊԸ-ի գործունեության զարգացման հարցում:

Ես իմ առջև դրել եմ հեռանկարային և զարգացման խնդիրներ: Մասնավորապես, ծրագրում եմ մոտ ապագայում կազմակերպության գործունեության ընդարձակումը: Ներկայումս մոտենում է իր ավարտին «Պարկ Ավենյու» Հյուրանոցային Համալիրի նոր՝ երկրորդ մասնաշենքի կառուցումը:

Երբ ցանկությունդ մեծ է լինում, առավել հեշտ է դառնում նպատակներիդ իրականացումը:

Արդեն 7 տարի է՝ Պարկ Ավենյու հյուրանոցը հատուկ հյուրընկալ ոգով ընդունում է զբոսաշրջիկներ աշխարհի տարբեր վայրերից և ներկայացնում Հայաստանի գեղատեսիլ վայրերը:


Շատ հաջողակ բիզնեսների համար հիմք է հանդիսանում նախասիրությունը կամ հոբբին, որն ունենում ես բիզնեսի նկատմամբ: Իմ բիզնեսի ստեղծումը և հետագա զարգացումը կարելի է դասել նման դեպքերի շարքին:


Մենք մեր հյուրանոցային բիզնեսը սկսել ենք 2009թ-ից: Սկզբում խնդիրներն ու դժվարությունները շատ էին. հատկապես կարելի է նշել այն հանգամանքը, որ տվյալ բիզնեսի ոլորտը ինձ համար նոր էր և անծանոթ:


Ձեռք բերելով աշխատանքային փորձ՝ աստիճանաբար սկսեցինք բարձրանալ դեպի բիզնեսի զարգացումը:


Ինձ համար միջին խավի և բիզնեսի զարգացումը կարևորագույն նպատակներից մեկն է: Եվ չնայած մի շարք դժվարությունների, ես իմ բիզնեսի համար ընտրել եմ բիզնեսի կառավարման պարզ, սակայն միշտ կատարելագործվող մոդել: Մասնակցել եմ տարբեր դասընթացների, որոնց շնորհիվ բարձացվել է մասնագիտական գիտելիքներիս ընդանուր մակարդակը, ծանոթացել եմ նոր գործընկերների հետ և ձեռք են բերվել խնդիրների նոր լուծման եղանակներ:


ԱԿԲԱ-Կրեդիտ Ագրիկոլ Բանկի կողմից կազմակերպված փոքր և միջին բիզնեսների աջակցմանը և զարգացմանը ուղղված դասընթացները ևս նպաստել են և իրենց լուման ունեն «Պարկ Ավենյու» ՍՊԸ-ի գործունեության զարգացման հարցում:


Ես իմ առջև դրել եմ հեռանկարային և զարգացման խնդիրներ: Մասնավորապես, ծրագրում եմ մոտ ապագայում կազմակերպության գործունեության ընդարձակումը: Ներկայումս մոտենում է իր ավարտին «Պարկ Ավենյու» Հյուրանոցային Համալիրի նոր՝ երկրորդ մասնաշենքի կառուցումը:


Երբ ցանկությունդ մեծ է լինում, առավել հեշտ է դառնում նպատակներիդ իրականացումը:

ԱՌԱՋԻԿԱ Դասընթացներ
Թեմա`
Հոգատարություն հյուրերի հանդեպ
Դասընթացի մեկնարկ`
Օգոստոս 27, 2019
ԱՌԱՋԻԿԱ Դասընթացներ
Թեմա`
Հյուրանոցային ծառայությունների վաճառք
Դասընթացի մեկնարկ`
Օգոստոս 28, 2019
Մելինե Միրիջանյան
Մայ Փարթի
Երևանում քաղցրավենիքների սիրահարների՝ իրենց միջոցառումները գեղեցիկ կազմակերպել ցանկացողների համար կա ևս մեկ սիրված վայր`My Party: Մելինեն վստահեցնում է, որ սիրով պատրաստված թխվածքները ամենահամեղն ու գեղեցիկն են լինում: